Trendy herfstkleuren

Onze septembercollectie bevat frisse kleuren voor de herfst. Deep Lake Green wordt aangevuld met de heldere kleur Clear Sage Green en onze kleur Dynamic Blue wordt gemixt met Night Sky Blue. Het kleurenpalet is uitgebreid met Casual Red & bevat onze neutrale tinten die nooit mogen ontbreken.

Green
Green

Groen is gewoon een must-have in september! Op breisels, sweats, corduroy, broeken, shirts - je vindt het deze maand overal. Naast het donkere Deep Lake Green is er nog een super populaire tint om te herontdekken: Clear Sage Green.

Green
Night Sky & Dynamic Blue

Blauwe styles zijn niet meer weg te denken uit onze collectie. Het donkerblauw in je look is de perfecte combinatie-accessoire in september. We houden van Dynamic Blue omdat het lichtheid aan je outfit geeft.

Casual Red
Casual Red

Casual Red voor je casual style! Met de nieuwe collectiekleur breng je zeker kleur in je garderobe. Ook in combinatie met de neutrale tinten is onze kleur Casual Red een echte blikbanger!

Casual Red
Vanilla White, Vanilla Cream Beige & Hazelnut Melange
Vanilla White, Vanilla Cream Beige & Hazelnut Melange

Onze neutrale kleuren staan ​​voor heldere en frisse looks. De lichte kleuren Vanilla White, Vanilla Cream Beige & Hazelnut Melange vullen je kleurenpalet deze maand perfect aan en kunnen prachtig met onze andere kleuraccenten gecombineerd worden.

Vanilla White, Vanilla Cream Beige & Hazelnut Melange
Heb je nog meer inspiratie nodig?