Trendy highlights

Ontdek hier de nieuwste trends en hippe stijlen van het seizoen

Blauw is altijd goed

Van onze tinten krijg je een goed humeur. Effen in een all-over look, of gecombineerd met coole denims – een absolute modedroom.

Let's Check

Ruitjespatronen zijn dé absolute favoriet aller tijden. Populaire ruitjes veroveren onze garderobe en laten ons hart sneller slaan!

Easy Pants

Een comfortabele broek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items in je garderobe. We gaan nu nog een stap verder en laten je modellen zien die je helemaal weten betoveren met hun modieuze details en designs.

Nieuwe liefde voor patronen

De maand juli zorgt voor nieuwe, adembenemende prints, waaronder onze butterfly-print. Kleine en grote allover prints evenals grafische varianten van de print stralen een goed humeur uit en doen verlangen naar meer.

Favorite print

Strepen zijn absolute allrounders en gaan nooit uit de mode. Het patroon is volkomen tijdloos en kan zowel in looks voor elke dag als in elegante looks worden geïntegreerd.

Just Denim

Coole jeansrok van CECIL in uitdagende mini-lengte. De 5-pocket style en de trendy effen kleur geven de rok iets nonchalants. De ritss luiting met knoop maakt de look af.