Product details
Productfoto's
Productinformatie

Tasje met pailletten

Gedetailleerd tasje met omkeerbare pailletten, etnische print, decoratieve franjes, effen rugpand en praktische binnenzakken.

meer details

Kleur:
  • deep blue

Welke maat heb ik? Art.Nr.: B580316
29.99 Kies alstublieft eerst uw maat Kies alstublieft eerst uw breedte Gelieve eerst uw lengte te kiezen Gelieve eerst uw breedte en lengte te kiezen   Gelieve een hoeveelheid artikelen uit te kiezen die meer dan 0 bedraagt  
vanaf € 24 gratis bezorgd , incl. BTW.
Details

Met dit tasje wordt elke outfit een blikvanger. De print in etnische stijl is in harmonie met de sierhengsels en de vrouwelijke omkeerbare pailletten zijn modieuze contrasten. Ook de sierfranjes accentueren de gedetailleerde look. Bijzonder praktisch zijn de binnenzakken, die ook voor kleine dingen genoeg opbergruimte bieden. Afhankelijk van de combinatie kunnen de pailletten op een andere manier gestyled worden. Zo zorgen ze voor variatie in elke outfit.

  • Tasje met omkeerbare pailletten.
  • Met etnische print en sierfranjes.
  • Effen rugpand en binnenzakken.
  • Breedte 83 cm, lengte 44 cm.
  • Materiaal: 100% katoen.

Informatie omtrent de levering

De levering vindt plaats binnen ca. 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en als ontvangst van het geld bij vooruitbetaling is geregistreerd.

We berekenen slechts € 0,99 verzendkosten. Als u onder de grens voor gratis verzendkosten ter hoogte van € 24,– komt door het herroepen van een gedeelte van de bestellingen, dan worden achteraf verzendkosten in rekening gebracht ter hoogte van € 3,95 (inclusief BTW).