-25% korting op je aankoop met de code FASHION21C

Actievoorwaarden

*De kortingsbon voor een korting ter hoogte van 25% is slechts geldig tot 28-11-2021 om 23.59 uur. De korting is niet te combineren met andere tegoedbonnen of acties (met uitzondering van kooptegoedbonnen) en geldt niet voor de aankoop van een cadeaubon.Contante betaling of betaling achteraf is niet mogelijk. Verspreiding en publicatie is niet toegestaan. Deze actie is alleen online.

HET HERFSTTYPE

CECIL KLEURADVIES

Herfsttype

Het haar lijkt goudachtig of roodachtig. Donker mahonie, warme tinten bruin of kastanje zijn te vinden bij het herfsttype. Daarbij zijn goudblonde tinten ook mogelijk. De wimpers en wenkbrauwen hebben meestal een vergelijkbare kleur als het haar op het hoofd. Als het haar geverfd moet worden, worden vooral gouden of roodachtige highlights aanbevolen om de warme, stralende natuurlijke toon te benadrukken. Daarentegen moeten dof bruin, platinablond en zwart indien mogelijk worden vermeden. Deze koele kleuren verslinden namelijk de natuurlijke warme teint.

De huid van het herfsttype is warm van kleur. Hetzij in een bleke versie met goudbruine sproeten of lichtbruin met een perzikachtige of goudbeige ondertoon.

In de ogen van het herfsttype vind je vooral alle tinten bruin: van lichtbruin tot goudbruin tot zwartbruin. Maar er zijn ook groene, olijfkleurige- of blauwe ogen in warme tinten.

WELKE KLEUREN FLATTEREN HET HERFSTTYPE?

Kleurenpalet van het herfsttype

Zodra de bomen zich van hun kleurrijke kant laten zien in de herfst, onthult een wandeling door het bos welke kleuren tot het kleurenpalet van het herfsttype behoren. Warme, heldere kleuren van de herfstbladeren onderstrepen optimaal de warme tint in huid, haar en ogen:

Welke kleuren moet je als herfsttype vermijden?

Omdat het herfsttype erg warm is, moeten over het algemeen koele kleuren worden vermeden, die de warme, gouden glans in de huid en het haar teniet doen. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Koele blauwe en blauwachtige tonen
  • Kleuren die te sterk contrasteren met de teint, zoals zwart en wit
  • Citroengeel
  • Pastelkleuren

Kleurenpalet van het herfsttype
HERFSTTYPE-OUTFITS
HERFSTTYPE-OUTFITS

STEL NU HERFSTTYPE-OUTFITS SAMEN