FLEXIBELE ZOOM

De stijlen zijn niet alleen comfortabel, maar zien er ook heel goed uit! Met de flexibele manchetten op broeken en rokken kunt u zich verheugen op comfort deluxe.

Ook de shirts met flexibele zomen zorgen voor bewegingsvrijheidbewegingsvrijheid en passen perfect bij uw lichaam.

Super comfortabel, zacht en behaaglijk - dat is jersey

De ultieme comfortabele en praktische stof. Jersey stoffen zijn perfect voor elke dag! Daarom vind je hier de mooiste jersey-artikelen waarmee je trendy styles kunt creëren die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook het hoogste draagcomfort beloven

Jersey

Casual, comfortabel en gewoon cool - dat zijn onze broeken en rokken met relax-band!

De tailleband is aan de bovenkant voorzien van een elastisch trekkoord, zodat je de taillebreedte zelf kunt bepalen. Om ervoor te zorgen dat de broek ook niet te strak om de benen zit, voegen we er altijd een gedeelte elastaan aan toe. Daarmee is in ieder geval casual en aangenaam draaggevoel gegarandeerd.

Tops met flexibele zoom

In tegenstelling tot gewone tops, hebben onze ontwerpers er een band met trekkoorden in verwerkt voor een flatterende pasvorm. Wil je zelf de pasvorm van je top bepalen, dan zijn onze shirts met verstelbare flexibele zoom de beste keuze. Afhankelijk van de style kun je hier ook nog de breedte aanpassen.

Ontdek onze jurken en rokken met flexibele tailleband:

NEW