Outdoor
Stiksels
Materiaalmix & softshell
Curly Fake Wool
Accessoires

De herfst is in aantocht en dat betekent de terugkeer van het outdoorseizoen! Je kunt je verheugen op een grote verscheidenheid aan stiksels, materialen, functionaliteiten en snitten in de bekende kleurdiversiteit van CECIL. Ontdek onze jassen, mantels en bodywarmers en laat de herfst beginnen.

Outdoor
Jas of vest met stiksels

Onze alltime-favourite keert ook dit jaar terug en is zoals gebruikelijk heel divers. Je vindt een grote verscheidenheid aan stiksels op jassen, bodywarmers en mantels: ruiten, moderne, klassieke, zigzag- of V-stiksels. Onze nieuwe topper is de superlange gewatteerde jas.

Outdoor
Curly Fake Wool

Als je de herfst zacht en behaaglijk wilt beginnen, zit je helemaal goed met onze artikelen van imitatiewol. En zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een behaaglijke jas? Met een capuchon, sportieve details en zwarte contrasterende naden kan het outdoorseizoen echt beginnen.

Materiaalmix & softshell

Jassen en mantels van een materiaalmix met scuba of van softshell zijn zacht, ademend en stevig - ideaal om de herfst mee te beginnen. Nieuw deze maand zijn onze parkers en windjacks in een gemengde look.

Highlight: welded structuur

Aantrekkelijk vanwege hun moderne look en topfuncties: deze maand staan onze jassen en bodywarmers met een nieuwe welded structuur in het middelpunt. Een tweewegritssluiting, gerecyclede vulling, capuchon met trekkoord, reflecterende details en zijritsen of drukknopen voor meer beenruimte maken van de items echte outdoorfavorieten.

Accessoires

De must-have accessoire voor herfst? Onze gewatteerde sjaal met bijpassende handschoenen! Omdat je zonder poncho's en capes moeilijk de herfst doorkomt, mogen klassieke varianten met ruitpatronen & franjes of in effen kleuren natuurlijk niet ontbreken. Als je de voorkeur geeft aan lichte halsdoeken, kom je in onze collectie helemaal aan je trekken!