CECIL Winkel
15.05.2023

Capsule Wardrobe

Heb je er genoeg van om elke ochtend voor je kast te staan en niets te vinden om aan te trekken? Dan moet je zeker verder lezen! Met de Capsule Wardrobe van CECIL kun je een garderobe samenstellen die perfect is afgestemd op jouw behoeftes.

15.05.2023
HeaderHeader

Travel Essentials

Ben jij een echte avonturier en hou je van reizen? Zorg er dan voor dat je de belangrijkste dingen die je op reis nodig hebt, bij je hebt! We hebben de top 5 Travel Essentials voor op reis gemaakt die je avontuur nog comfortabeler maken. Laten we meteen beginnen!

31.03.2023

Winterkleding opslaan, opbergen & bewaren? Doe het goed!

Hoe kun je winterkleding goed opbergen, zodat ze er volgend jaar nog net zo goed uitziet als nu? Bij CECIL vindt u alles wat u over dit onderwerp moet weten - met 14 praktische tips!

24.03.2023

Tie-dye, dip-dye & cold-dye en meer – tijd voor kleuren!

In ons CECIL-magazine kom je nu alles te weten over verftechnieken voor stoffen en de belangrijke insights.

16.03.2023

Logomania: fashion meets alphabet

Kleurrijke letters, markante logo's en fancy lettertypes - bij CECIL draait alles om de actuele logomania-trend.

22.02.2023

De nieuwe bloemenpatronen zijn binnen!

Bloemmotieven, kleurrijke bloemen en bloemenprints zorgen voor het eerste lentegevoel. Kom maar op modelente, wij zijn er klaar voor!

10.02.2023

Pink in de mode

Powerful in Pink: meer dan “alleen” een kleur!

20.01.2023

Welcome to logomania: hoe combineer ik de populaire trend?

Hoe combineer ik de populaire trends? Vier nu de comeback van logomania met CECIL. Hier zijn 3 nieuwe stylingideeën.

10.01.2023

Met CECIL je garderobe organiseren

Gloednieuw of uit de uitverkoop: Niets meer te dragen? Nou, dat is eindelijk voorbij dit jaar! CECIL vertelt u wat echt belangrijk is, zodat u dat kunt doen.

02.01.2023

CECIL trendy kleuren 2023

Vitaminenrijke nuances, felle Pink- en groentinten, rustgevende aardetinten - de kleurentrends van CECIL zijn dit jaar zeer contrastrijk. De kleuren van onze collecties zijn altijd zeer goed op elkaar afgestemd. Daarom kun je met het huidige kleurenpalet altijd gemakkelijk harmonieuze en tijdloze looks kunt creëren. Maar ook in styling zijn sterke contrasten mogelijk.

12.12.2022

Nu in de mode: edelsteenkeuren

Felle zomertinten maken plaats voor chic edelsteenkleuren. Ze fonkelen, stralen en glinsteren - kostbare edelstenen stralen exclusiviteit en luxe uit! De huidige edelsteenkleuren van CECIL zijn echte modejuwelen. Geef jezelf de finishing touch en zie er stralend uit - nu met mode van CECIL!

01.12.2022

Adventskalender to myself: verwen jezelf met iets moois!

Om een beetje tijd te vinden om te ontspannen in de hectiek, hebben we 24 mindfulness-ideeën in onze CECIL-adventskalender verpakt! Daarmee wensen we je bij CECIL vandaag: bak je koekjes, wees gelukkig, klaar!