Jouw voordelen

Slechts € 0,99 verzendkosten vanaf een bestelwaarde van € 24,–

De levering is met een prijs van € 0,99 bijzonder voordelig, behalve bij een bestelwaarde van minder dan € 24,– en als gevolg van een gedeeltelijke herroeping de resterende productwaarde minder dan € 24,– bedraagt – dan wordt € 3,95 voor de verzendkosten berekend. Wij leveren direct bij jou thuis af of op een ander adres van jouw voorkeur binnen Nederland.

Wij leveren binnen ca. 3 - 5 werkdagen na onze bestelbevestiging
(zie Leverings- en verzendvoorwaarden).

Gemakkelijk terugsturen

Alle artikelen die je in de online shop hebt gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Snel en eenvoudig - zonder gedoe. Het retourneren is voor jou het gemakkelijkst als je het voorgedrukte retour-adreslabel gebruikt dat bijgesloten is bij de bestelling. In dit geval nemen wij de kosten van de terugsturen, anders kun je dit zelfdragen. Uiteraard is het gebruik van het retour-adreslabel geen voorwaarde voor het retourneren.

'S werelds grootste aanbod van CECIL-mode

Chique blouses, supercomfortabele broeken met een uitstekende pasvorm, zachte jassen en mantels – gewoon alles wat modebewuste vrouwen zich wensen. 's Werelds grootste aanbod van CECIL-damesmode vind je alleen hier, in de officiële onlineshop. Ontdek alle nieuwe kledingstukken in alle verkrijgbare maten – voor zover ze nog niet zijn uitverkocht – en probeer je nieuwe lievelingslook direct uit in de virtuele paskamer.

Elke dag nieuwe artikelen

Bij alles wat we doen is snelheid van het grootste belang. Onze designers zorgen dagelijks voor nieuwe producten in de onlineshop. Trends, die onze scouts zojuist hebben ontdekt, zijn binnen de kortste tijd beschikbaar in de onlineshop en kunnen door jou worden besteld, zodat je je op elk moment modieus kunt kleden.

Hoogste veiligheid

In onze online shop betaal je veilig, snel en gemakkelijk. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd versleuteld met behulp van een 128-bits SSL-codering aan ons verstuurd. Die versleutelde informatie over je bestelling, je naam, je adres, je creditcard of je bankrekening kan door buitenstaanders niet worden gelezen.

Gecertificeerd door Trusted Shops – meer dan 100 verschillende criteria zijn gecontroleerd

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit – dat geldt voor uw online-aankopen en voor het uitvoeren van uw bestellingen. Het certificaat "Trusted Shops" biedt maximale kopersbescherming: meer dan 100 verschillende criteria op het gebied van kredietwaardigheid, beveiligingstechnologie, prijstransparantie, informatieplichten, klantenservice en gegevensbescherming van onze onlineshop zijn gecontroleerd en gecertificeerd. Meer informatie: www.trustedshops.nl

En als u echt voor complete zekerheid wilt gaan, kunt u ook nog de Trusted Shops-kopersbescherming afsluiten – uw geldteruggarantie

Alle maten één prijs

Dat heb je beslist al eerder meegemaakt: er wordt reclame gemaakt voor artikelen tegen lage prijzen, maar in jouw maat kosten deze dan opeens veel meer.
Zo gaat het niet bij CECIL! Wij garanderen je in onze online shop dat alle beschikbare maten van een artikel voor dezelfde lage prijs worden aangeboden.

 Pagina printen 
service- en bestelhotline
0900-7766555
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1